Αρχική σελίδα  :  Χρήσιμες πληροφορίες  :  Καταστήματα & ΑΤΜ  :  Επικοινωνία  :  English
   
   
 
 
 
Diners Club Vodafone
 

 

 
 

 

Diners Club
Diners Club Vodafone

 

   
 
 
 
   

Για εσάς που η επικοινωνία είναι σταθερή αξία στη ζωή σας, η κάρτα Diners Club Vodafone είναι εδώ. Ζήστε την εμπειρία των ταξιδιών, των αγορών, της διασκέδασης όπως ποτέ πριν και κερδίστε κάθε φορά! Η κάρτα σας Diners Club Vodafone γίνεται αποδεκτή σε περισσότερες από 65.000 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και σε πάνω από 22.000.0000 σ’ όλο τον κόσμο. Το ταξίδι στον κόσμο του Diners club είναι υπέροχο. Απολαύστε το, χωρίς όρια!

Πλέον, όλες οι κάρτες Diners Club Vodafone, συμμετέχουν στο αναβαθμισμένο Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Shop & Win, που σας προσφέρει Shop & Win euros σε όλες τις καθημερινές σας αγορές.

Πιο συγκεκριμένα, κερδίζετε:

  • Shop & Win euros που αντιστοιχούν σε ποσοστό 2% της αξίας των αγορών σας, σε οποιαδήποτε επιχείρηση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Shop & Win euros που αντιστοιχούν σε ποσοστό 5% της αξίας των αγορών σας, στα καταστήματα Vodafone συμπεριλαμβανημένης και της εξόφλησης λογαριασμών Vodafone
  • Shop & Win euros που αντιστοιχούν σε ποσοστό έως και 5% της αξίας των αγορών σας στις συνεργαζόμενες με το Πρόγραμμα επιχειρήσεις (AB Βασιλόπουλος, Shell, Public, attica, Intersport κ.λπ.).

Το σύνολο των Shop & Win euros που συλλέγετε με τη χρήση της κάρτας σας, θα εξαργυρώνεται κάθε μήνα αυτόματα, προκειμένου να συνεχίσετε να απολαμβάνετε έκπτωση στον μηνιαίο λογαριασμό του κινητού σας Vodafone.

Εναλλακτικά, θα έχετε τη δυνατότητα να εξαργυρώνετε τα Shop & Win euros σας στις συνεργαζόμενες με το Πρόγραμμα επιχειρήσεις. Το αναβαθμισμένο Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Shop & Win σας προσφέρει τη δυνατότητα για εύκολες και άμεσες εξαργυρώσεις. Κάθε φορά που κάνετε αγορά ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από τα Shop & Win euros που έχετε συγκεντρώσει, μπορείτε να εξαργυρώνετε είτε μέρος αυτών,είτε το σύνολό τους. Απλώς, ενημερώστε το ταμείο της συνεργαζόμενης με το Πρόγραμμα επιχειρήσεωςκαι το ποσό εξαργυρώσεως αφαιρείται αυτομάτως τη στιγμή της συναλλαγής από το σύνολο της αγοράς σας.

 

 

 
   
    Όροι και επισημάνσεις
Copyright © 2013, Diners Club International