Αρχική σελίδα  :  Χρήσιμες πληροφορίες  :  Καταστήματα & ΑΤΜ  :  Επικοινωνία  :  Site map  :  English
   
   
 
 
 
Diners Club Vodafone
 

 

 
 

 

Diners Club
Κάρτες Flex
Diners Club Vodafone
Diners Club Public
Diners Club Unicef

 

   
 
 
 
   

Για εσάς που η επικοινωνία είναι σταθερή αξία στη ζωή σας, η κάρτα Diners Club Vodafone είναι εδώ. Ζήστε την εμπειρία των ταξιδιών, των αγορών, της διασκέδασης όπως ποτέ πριν και κερδίστε κάθε φορά! Η κάρτα σας Diners Club Vodafone γίνεται αποδεκτή σε περισσότερες από 65.000 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και σε πάνω από 22.000.0000 σ’ όλο τον κόσμο. Το ταξίδι στον κόσμο του Diners club είναι υπέροχο. Απολαύστε το, χωρίς όρια!

Χρησιμοποιήστε την κάρτα Diners Club Vodafone στις καθημερινές αγορές σας και κερδίστε έκπτωση έως και €40 το μήνα στο πάγιο του κινητού σας. Εξασφαλίστε έκπτωση €1 για κάθε €50 αγορών με την κάρτα σας από όλες τις αγορές σας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ενεργοποιήστε την αυτόματη εξόφληση του κινητού σας μέσω της κάρτας σας και κερδίστε 
επιπλέον έκπτωση, καθώς υπολογίζεται σαν αγορά!

Κάθε μήνα ενημερώνεστε για την έκπτωση που θα λάβετε στο πάγιο του κινητού σας μέσω του λογαριασμού της Diners Club Vodafone και μέσω μηνυμάτων (sms) στο κινητό σας. Το ποσό της έκπτωσης θα αφαιρείται από τον επόμενο Vodafone λογαριασμό σας.

Προσοχή: Η ακρίβεια στων στοιχείων κινητής τηλεφωνίας είναι σημαντική για να υπολογίζεται η έκπτωση. Μην ξεχάσετε σε περίπτωση αλλαγής εμπορικού συνεργάτη, αριθμού κινητού ή αριθμού μητρώου συνδρομητή, να ενημερώσετε τη Vodafone στο fax: 210 67 02 320 ή καλώντας στο Diners Club στο 210 92 90 200 ή στο fax: 210 92 44 203.

 

Αν έχετε κάρτα Diners Club - Vodafone μην ξεχνάτε:

Σε περίπτωση που αλλάξετε:

• Εμπορικό συνεργάτη της VODAFONE
• Αριθμό κινητού
• Αριθμό μητρώου συνδρομητή

θα πρέπει να ενημερώσετε την VODAFONE στο fax: 210 67 02 320
ή στο Diners Club στο τηλέφωνο 210 92 90 200 ή στο fax: 210 92 44 203.

 

 

 

 
   
  H Citibank International Plc μεταβίβασε τις εργασίες του κλάδου λιανικής τραπεζικής Ελλάδος καθώς και την εταιρία «ΝΤΑΪΝΕΡΣ ΚΛΑΜΠ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ» προς την Alpha Bank. Τα σήματα της Citibank χρησιμοποιούνται προσωρινά δυνάμει άδειας χρήσης. Εχεμύθεια και Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Όροι και επισημάνσεις
Copyright © 2013, Diners Club International