Αρχική σελίδα  :  Χρήσιμες πληροφορίες  :  Καταστήματα & ΑΤΜ  :  Επικοινωνία  :  Site map  :  English
   
   
 
 
 
Diners Club Unicef
 

 

 
 

 

Diners Club
Κάρτες Flex
Diners Club Vodafone
Diners Club Public
Diners Club Unicef

 

   
 
   
   
   
 
   

To Diners Club σε συνεργασία με τη UNICEF δημιούργησε την κάρτα Diners Club Unicef  και σας δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσετε κι εσείς τα προγράμματα εμβολιασμού που πραγματοποιούνται σε 162 χώρες, με σκοπό να προστατεύσουν τα παιδιά από 6 σοβαρές ασθένειες: την πολυομυελίτιδα, την ιλαρά, τον κοκίτη, τον τέτανο, τη φυματίωση και τη διφθερίτιδα.
Κάνετε το έργο της UNICEF ισχυρότερο, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση, αφού τώρα, το 0,5% της αξίας των αγορών σας, διατίθεται αυτόματα στα προγράμματα εμβολιασμού.

Χρησιμοποιήστε την Diners Club Unicef καθημερινά, σε περισσότερες από 65.000 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και σε 22.000.000
σ’ όλο τον κόσμο. Ο κόσμος του Diners Club έχει για εσάς μοναδικά πλεονεκτήματα και ξεχωριστά προνόμια, για να κερδίζετε καθημερινά. Ένα υπέροχο ταξίδι αρχίζει, απολαύστε το!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ
Με την έκδοση και χρήση της κάρτας Diners Club Unicef, ενισχύετε τα παιδιά του κόσμου, χωρίς καμία δική σας, επιβάρυνση.

 

 

 

 

 
   
  H Citibank International Plc μεταβίβασε τις εργασίες του κλάδου λιανικής τραπεζικής Ελλάδος καθώς και την εταιρία «ΝΤΑΪΝΕΡΣ ΚΛΑΜΠ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ» προς την Alpha Bank. Τα σήματα της Citibank χρησιμοποιούνται προσωρινά δυνάμει άδειας χρήσης. Εχεμύθεια και Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Όροι και επισημάνσεις
Copyright © 2013, Diners Club International