Αρχική σελίδα  :  Χρήσιμες πληροφορίες  :  Καταστήματα & ΑΤΜ  :  Επικοινωνία  :  Site map  :  English
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κάρτες Diners Club Prestige


 

Diners Club Prestige

Ταξιδέψτε σε μοναδικούς προορισμούς, επισκεφτείτε χώρους που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας, αποκτήστε ό,τι πραγματικά επιθυμείτε, φροντίστε την υγεία και την ομορφιά σας, ζήστε την απόλυτη ελευθερία σε κάθε σας κίνηση. Όλα με την κάρτα Diners Club Prestige. Ένας κόσμος όπως τον έχετε ονειρευτεί ξετυλίγεται μπροστά σας. Ανακαλύψτε τον και απολαύστε τον, είναι φτιαγμένος αποκλειστικά για εσάς!

 

 
Diners Club Vodafone Prestige

Για εσάς που η επικοινωνία είναι σταθερή αξία στη ζωή σας, υπάρχει η κάρτα Diners Club Vodafone Prestige. Γνωρίστε το νέο κόσμο προνομίων που ανοίγεται μπροστά σας. Η κάρτα σας Diners Club Vodafone Prestige γίνεται αποδεκτή σε περισσότερες από 65.000 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και σε περισσότερες από 22.000.000 σε όλο τον κόσμο.

Χρησιμοποιήστε την κάρτα Diners Club Vodafone Prestige στις καθημερινές αγορές σας και κερδίστε έκπτωση έως και €40 το μήνα στο πάγιο του κινητού σας! Εξασφαλίστε έκπτωση €1 για κάθε €50 αγορών με την κάρτα σας από όλες τις αγορές σας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Κερδίζετε επιπλέον έκπτωση στο πάγιο του κινητού σας, ακόμη και με την αυτόματη πληρωμή του λογαριασμού του κινητού σας μέσω της κάρτας σας, αφού κι αυτή μετράει ως αγορά!

  
   
  H Citibank International Plc μεταβίβασε τις εργασίες του κλάδου λιανικής τραπεζικής Ελλάδος καθώς και την εταιρία «ΝΤΑΪΝΕΡΣ ΚΛΑΜΠ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ» προς την Alpha Bank. Τα σήματα της Citibank χρησιμοποιούνται προσωρινά δυνάμει άδειας χρήσης. Εχεμύθεια και Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Όροι και επισημάνσεις
Copyright © 2013, Diners Club International